Áno, samozrejme!
Ak zrušíte svoj plán, bude pokračovať až do konca už zaplateného fakturačného obdobia (ročný cyklus alebo mesačný cyklus) a potom sa automaticky zruší.
Plán si môžete kedykoľvek znovu rezervovať alebo prejsť na iný plán.
Ak plán nezrušíte, automaticky sa obnoví.